Maurmiddel som fungerer

Maurmiddel: Jeg vet endelig hva jeg må gjøre for å få sukkermaur til å forsvinne. Maurkontroll Svart jordmaur har plaget meg flere ganger. Av og til kommer de inn i huset vårt og jeg kaller dem sukkermaur. I tillegg er det mange i hagen gjennom sommeren.

Det er virkelig plagsomt, og det er mange råd om hvordan du kan bli kvitt dem.

Her er et eksempel på hvordan du bruker Fun light. Å helle denne saften direkte i tua og maurtuer burde med andre ord ha effekt. Derimot blir ikke sukkermaur drept av Fun Light. Uansett hva jeg testet, fungerte det ikke. Men matbutikken tjente i alle fall på å selge saft til meg. He he

Det er ingen måte å bli kvitt de små maurene akkurat nå om våren, når de ødelegger hus og hytter. Heldigvis finnes det noen tips for å håndtere sultne maur.

Når luften blir varmere ute, liker musene å komme inn i huset og dukke opp. Så brått som det skjer, løper de over kjøkkenbenken og langs gulvet. Sukkermaur kalles egentlig svartjordmaur. Om våren jakter de på mat, og det er som regel rester og mat de er ute etter.

I tillegg til å komme til huset, gjør de det også på hytta. Mer og mer virker det som om de følger deg. Det har vært mange ganger jeg har gitt opp. Nå vet jeg mer om hvordan jeg skal håndtere dem.

Når du blir kvitt maur, finn ut om reiret deres er innendørs eller utendørs. For å bli kvitt maur, må du bli kvitt maurdronningen. De beste agnene er ofte de tørre agnene med insektmidler som arbeiderne bringer til dronningen.

Jeg ble fortalt om dette anbefalte maurmiddelet: maur granulat

Et alternativ ville være et gelbasert anti-maurmiddel som Nippon. Nippon som du kjøper i butikken har imidlertid ofte blitt hengt der i lang tid, noe som har gjort at den har mistet mye av kraften. Men granulat varer lenger. Maur kan lett bære den fordi den er tørr. Derfor skal jeg teste granulat denne våren. I år skal maurene prøve igjen.

Hvis det er mulig, må du legge agnet så nært reiret som mulig og sørge for at det alltid er nok agn for hånden.


Når kampen er i gang og du ennå ikke har vunnet, er det på tide å handle. Søte ting bør for eksempel oppbevares i tette beholdere. Tørk opp søl også. Du prøvde å hindre maurene i å finne mat inni deg. Det bør også monteres finmasket nett på ventilasjonsluker i første etasje. Hvis du finner sprekker eller hull i nærheten av eller i fundamentet til huset ditt, ta dem umiddelbart.

Maurene vil prøve igjen i år. Uansett vet jeg nå mye mer om hva jeg skal gjøre, og jeg håper dette kan hjelpe deg også.

Her er noen innsikter fra SkadedyrHjelp.